2014-11-03

Saknar ibland bloggen

Tappade helt sugen på bloggen under våren, mycket för att jag kände mig begränsad av den enorma kompetensen hos alla bloggrannar. Om jag gjorde ett aktieköp som inte var väl underbyggt var det inte utan en lite skamsen känsla som man meddelade.


Har ett tag tänkt nu att släppa på pretentionerna och ändå fortsätta rapportera även här, om det finns intresse för det? Det tråkiga för en narcisst som jag är att ett sämre innehåll knappast kommer leda till kommentarer och återkoppling från läsarna - ett av skälen till att jag tröttnade. Känslan var onekligen - bryr någon sig om det här?


Jag har dock under hela året fortsatt med att uppdatera mina filer med ekonomisk utveckling. Det har gått rätt bra tycker jag och ska uppdatera även det när jag är hemma och har tillgång till sammanställningarna.


Framför allt är det min stora post i Starbreeze som har betalat sig väl även om den fallit tillbaka lite sen toppen. Min syn på bolaget är dock oförändrad (eller snarare stärkt). Tror att det kan bli några kronor till på kursen inom 6-12 månader.


Däremot drog vi ihop ett bröllop tidigare i år som vi inte hade för avsikt att göra vid årets början. Vi var långt ifrån sparsamma och skapade en fest som var precis allt vi ville ha. Notan slutade dock nära 200 000 av vilken vi betalade ca hälften och detta slog en del mot sparandet även om vi kunde hantera det mesta med vårt normala kontantflöde. Men vet ni vad, det var värt precis varenda krona för det är den mest fantastiska kväll vi har haft tillsammans!

8 kommentarer:

 1. Keep up the good work. Tycker du ska fortsätta med bloggen. Syftet med min blogg är framförallt att inspirera mig själv att fortsätta den ekonomiska resan. Att sätta nya mål och följa upp hur det går med jämna mellanrum. Ibland publicerar man endast månadsrapporter och ibland författar man andra inlägg.

  Kul att bröllopet blev lyckat. De minnena kommer ni leva gott på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Har haft ganska god inspiration till att fortsätta även utan uppdateringarna men har haft lite svag målföljning. Det och utbytet med andra är väl det som jag saknar mest

   Radera
 2. Grattis till bröllopet och välkommen tillbaka :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack två gånger om! Hoppas jag hittar inspiration till att fortsätta :)

   Radera
 3. Kul med nya inlägg att se fram mot!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också du skall fortsätta. Man behöver inte vara expertanalytiker för att få blogga och dela med sig, vilket jag själv försöker bevisa. Man kan lyckas bra utan att läsa varenda kvartalsrapport. Att blogga innebär ibland att man inte får någon feedback alls och ibland blir man lite utmanad vilket jag själv uppskattar när det händer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för uppmuntran... har skrivit ett par schemalagda inlägg så att jag får upp takten lite.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...