2013-06-04

Rapport - Sammanfattning Maj


Jag fortsätter lägga sammanfattningen i en egen bloggpost. Tycker att utvecklingen hittils ser rätt bra ut men är också medveten om att det har varit en hel del extraordinära förändringar sen bloggstart som inte kommer inträffa så ofta. Så takten framöver lär sänkas. Aktieposten har ju ökat en del men att jag fortfarande inte har en idé om hur jag ska spara där lär leda till att den inte växer så mkt i början.

Har för övrigt haft en riktigt tuff månad både arbetsmässigt och bebismässigt med mycket jobb och lite sömn. Senaste dagarna har jag återvänt till Linux där jag sitter och knåpar. En ny feber så att säga, haha. Kommer kännas skönt med lite semester snart även om den i dagsläget är snudd på oplanerad. Två veckor på olika lantställen kommer vi ha men det är inte så semestrigt kanske. Längtar efter att barnen ska växa till sig lite till så att man kan börja åka till en lat semesterort vilket snart är 10 år sedan för min del.

3 kommentarer:

 1. Hallå. Hur går det? Har febern för bloggen slocknat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå.
   Ja, lite stiltje har det varit. Intensiv jobbmånad i juni, semester nu med stundtals inget nät har lett till viss frånvaro. Ska blåsa liv i den igen vid månadsskiftet. Har gjort lite omstuvningar så nu har jag nästan nåt att säga också.

   Radera
  2. Ah, okej. Det kan vara så ibland. Ser fram emot det!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...