2014-03-02

Uppdatering om sakernas tillstånd

Har inte haft något större intresse för bloggen eller bloggosfären den senaste tiden.
Vi har sedan årsskiftet haft en lite mer knaper tillvaro än vanligt.

Ägamintid skriver idag om kostnader med barn. Den sämsta perioden i samband med föräldraledighet är i samband med att den tar slut och man återvänder till jobbet eftersom man då hamnar i en mellanmånad utan någon inkomst alls i värsta fall.

Vi har haft fortsatt extremt höga utgifter och för tredje månaden i rad hade vi fakturor som översteg 40 000 kr. Detta har inneburit att vi i kombination med lägre inkomster har behövt använda en del sparade pengar samt att vi inte har kunnat spara eller investera i samma utsträckning som tidigare.

Aktierna är någorlunda stillastående, ARCP har gått bra i år och Starbreeze likaså. Portföljen är upp ca 15 % i år men sedan inköp +-0. Min förhoppning är att vi med ökade inkomster skall kunna börja handla lite mer aktier/öka vårt sparande igen.

Barnens fonder är avyttrade och Fru Feber ska genomföra ett experiment med deras pengar där hon skall handla på fondtrender aktivt enligt en fast modell. Skall bli intressant att se hur det utvecklar sig. Väldigt roligt också att han engagerar sig en del av vårt sparande och tar flaggan för det.

Diagrammen är inte så intressanta att se i dagsläget så jag besparar mig det arbetet.

Ha en trevlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...